Welkom bij WebWork

WebWork zorgt dat uw site goed gevonden wordt in zoekmachines

Het is buitengewoon belangrijk dat uw website op het internet wordt gevonden. Nog belangrijker is echter dat uw (toekomstige) klanten vinden wat zij zoeken.
Zoekmachine-optimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en heeft als doel een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de webpagina relevante trefwoorden of zoektermen.
WebWork kan er voor zorgen dat uw website dusdanig is aangepast, dat deze zo goed mogelijk gevonden kan worden door zoekmachines. Echter garanties van een top positionering kan WebWork onmogelijk geven. Veel standaard optimalisatie-kenmerken heeft WebWork al in het CMS van uw website verwerkt en kunt u zelf instellen.

Optimaliseer uw website op legale wijze

Omdat er inmiddels zo ontelbaar veel sites zijn, zult u moeten zorgen dat uw site vindbaar, dus geoptimaliseerd is. Foutieve optimalisatie blijkt steeds vaker tot diskwalificatie uit de zoekmachines te leiden. Lees wat Google over misleidende praktijken schrijft.
Pas dus op voor individuen die u vertellen dat zij uw website binnen no-time als eerste op de resultaten kunnen krijgen!

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

RECENTE PROJECTEN

Studio Stem
www.studiostem.nl
Mooi gestyleerde informatieve website over het verbeteren van de stem.

Your Presents Online
www.yourpresentsonline.com
In deze webwinkel zijn leuke cadeau artikelen online te koop.

pijlMEER PROJECTEN

INTERESSANT

In het nieuws

pijlLeuke workshop moodboards maken bij Schreuderhuizen

 

Innovatie

pijlWaarom Google+ toch interessant kan zijn

 

 

Sociale media / social web

pijlGebruik van Sociale Media voor Goede Doelen - Beth Kanter
pijlDe Twitterguide voor bedrijven

 

 

 

//
HOME OVER ONS DIENSTEN CONTACT LINKEDIN TWITTER