Welkom bij WebWork

Met het oog op snelheid en helderheid wordt regelmatig gekozen voor een eenvoudig ontwerp. Toch leveren websites met extra aandacht voor een mooie foto of illustraties toch een aantrekkelijk geheel op. Voorbeelden van websites waar veel aandacht is gegeven aan vormgeving omdat het beslist geen sombere, saaie websites mochten worden zijn www.olgadol.nl en www.thirdmillinniumart.nl.

Onder webdesign valt ook het grafisch bewerken van de aangeleverde foto's. Is er echter een kwalitatief hoogstaande foto gewenst kan een fotograaf naar keuze worden benaderd of kunnen klanten een abonnement nemen op stockfotografie, zoals bijvoorbeeld Shutterstock.

Zet u wel eens filmpjes op uw website of blog waar muziek onder staat? Dan zouden daar auteursrechten aan kunnen verbonden kunnen zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Buma Stemra.

De inhoud van de website of blog is altijd de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de website of blog. Wij zijn zo vrij u  hiervoor naar onze leveringsvoorwaarden te verwijzen.

FOTO'S, AFBEELDINGEN EN MUZIEK

RECENTE PROJECTEN

Studio Stem
www.studiostem.nl
Mooi gestyleerde informatieve website over het verbeteren van de stem.

Your Presents Online
www.yourpresentsonline.com
In deze webwinkel zijn leuke cadeau artikelen online te koop.

pijlMEER PROJECTEN

INTERESSANT

In het nieuws

pijlLeuke workshop moodboards maken bij Schreuderhuizen

 

Innovatie

pijlWaarom Google+ toch interessant kan zijn

 

 

Sociale media / social web

pijlGebruik van Sociale Media voor Goede Doelen - Beth Kanter
pijlDe Twitterguide voor bedrijven

 

 

 

//
HOME OVER ONS DIENSTEN CONTACT LINKEDIN TWITTER