Welkom bij WebWork

Beste Relatie,

Afgelopen week is er gestart met het realiseren van een centrale noodstroomvoorziening binnen ons datacentrum. Deze installatie zal worden voorzien van een nieuwe ATS (Automatic Transfer Switch) en UPS (Uninterruptible Power Supply) welke een hogere capiciteit hebben en daarmee klaar zijn voor de toekomst. Deze twee installaties zorgen ervoor dat bij een stroomuitval van de netleverancier de servers gewoon online blijven en voorzien deze van stroom tot de noodstroom generator is opgestart.

Voor de realisatie van deze installatie zijn een aantal werkzaamheden ingepland. Tijdens deze werkzaamheden zijn er geen onderbrekingen aan de stroomtoevoer. De UPS, ATS en bijbehorende bekabeling worden tijdens deze werkzaamheden geplaatst en uitgebreid getest.

De daadwerkelijke in bedrijfsstelling zal plaatsvinden in de nacht van 22 of 23 December. Monteurs zullen aanwezig zijn om de UPS voor te bereiden en te voorzien van spanning. Voor het volledig in bedrijf stellen is helaas een onderbreking van de stroomtoevoer noodzakelijk, hierdoor zullen uw diensten tijdelijk niet beschikbaar zijn. Deze werkzaamheden staan in de planning voor 23 december om 00:00 uur. Hieronder een schets van de planning op 22 en 23 December:

## 16:00 uur / 20:00 uur
De monteurs zullen starten met het aansluiten van de bekabeling en het testen van de systemen.

## 00:00 uur / 00:15 uur
Personeel van ProXXio zal starten met het afsluiten van alle servers en overige faciliteiten.

## 00:15 uur / 00:30 uur
Monteurs sluiten de spanning naar de racks af.

### 1:00 uur / 1:00 uur
Start met installatie UPS, ATS.

Na verwachting is de stroomvoorziening binnen 15 minuten weer ingeschakeld. De UPS zal in By-Pass blijven tot alle configuratie en test werkzaamheden zijn afgerond. Zodra de stroomvoorziening weer is ingescakeld zullen wij starten met het herinschakelen van alle servers.

Ondanks nauwkeurig planning kan het helaas voorkomen dat we in de tijdsplanning wat uitlopen en/of dat uw server wat langer offlne is. Uiteraard doen we ons best alle zaken weer zo spoedig als mogelijk online te brengen en de onderbreking zo kort als mogelijk te laten plaatvinden.

Nadat de werkzaamheden zijn afgerond is de betrouwbaarheid van onze diensten nog groter en zal een onderbreking van dit formaat naar verwachting niet meer plaats hoeven te vinden.

Alvast bedank voor uw begrip.

WebWork / Proxxio

Onderhoud

RECENTE PROJECTEN

Studio Stem
www.studiostem.nl
Mooi gestyleerde informatieve website over het verbeteren van de stem.

Your Presents Online
www.yourpresentsonline.com
In deze webwinkel zijn leuke cadeau artikelen online te koop.

pijlMEER PROJECTEN

INTERESSANT

In het nieuws

pijlLeuke workshop moodboards maken bij Schreuderhuizen

 

Innovatie

pijlWaarom Google+ toch interessant kan zijn

 

 

Sociale media / social web

pijlGebruik van Sociale Media voor Goede Doelen - Beth Kanter
pijlDe Twitterguide voor bedrijven

 

 

 

//
HOME OVER ONS DIENSTEN CONTACT LINKEDIN TWITTER