Welkom bij WebWork

Willem Peeters, eigenaar van www.casacultural.nl en www.50pluscarriere.nl, zegt:

"Voor onze website wilden we een systeem waarmee we alles zelf kunnen beheren. Niet alleen de content, maar ook de menu's. Dat vonden we bij Webwork, dat bovendien een heel mooi ontwerp leverde voor de site. Mieke Bos wist onze wensen goed te vertalen in een aansprekende lay-out waarvoor we veel complimenten kregen van bezoekers. Rob van Scheppingen is een kei als het erop aankomt iets extra's te programmeren en dat gebeurt allemaal voor een van te voren afgesproken prijs. Gewoon ouderwetse, degelijke service en aandacht voor de klant."

Wil van Duijvenbooden (IPO-projectleider), van www.watdoetjeprovincie.nl en www.monitoringportaal.nl, zegt:

"Reeds vele jaren maak ik tot volle tevredenheid gebruik van de kennis en kunde van Webwork bij het ontwikkelen en restylen van websites. Zo zijn door Webwork o.a. de sites voor de Provinciemonitor en het Monitoringportaal ontwikkeld. Steeds weer slaagt Webwork er in qua gebruik en beheer eenvoudige en bruikbare sites te ontwikkelen en zo nodig te restylen. En dat allemaal in goed overleg en tegen een schappelijke prijs. Van harte aanbevolen".

Dick Bosboom, van www.recruitmentpartner.nl, zegt:

"Recruitment Partner is opgericht eind 2004 en werkt van meet af aan met Webwork. Bij aanvang is een basis website gebouwd obv het toen beschikbare budget. In later stadium heeft de website een metamorfose ondergaan en heeft een meer professionele uitstraling gekregen. Over de samenwerking met Mieke en Rob zijn wij zeer te spreken. Prettige mensen met kennis van zaken, goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant maar daarbij tegelijkertijd creatief in meedenken. Communicatie verloopt snel en soepel: men is altijd bereikbaar of belt binnen korte tijd terug. Webwork is voor ons een plezierige, klantgerichte partner in business"!

Olga Zuiderwijk, van www.apz-advies.nl, zegt:

"Mieke Bos is iemand die haar vak verstaat. Zij heeft, met smaak voor webdesign, een mooie en bij mijn adviespraktijk passende website ontworpen.
Ik heb haar leren kennen als een flexibel mens, die met je meedenkt en waarmee het prettig en vlot samenwerken is. Ook de 'aftersale' is bij haar in goede handen."

Harriët Bödicker-van den Bosch, van www.julliehuwelijksambtenaar.nl, zegt:

"Als huwelijksambtenaar was het niet moeilijk ook JA te zeggen tegen alle ideeën en know-how die Mieke -Webwork- heeft.
De vervolmaking van mijn unieke site, zonder dat er maanden over heen gingen, met een duidelijke offerte en een handzaam management-systeem maakt dat de samenwerking plezierig is, de gebruiksvriendelijkheid goed is en de uitstraling groots is!"

WAT KLANTEN ZEGGEN

RECENTE PROJECTEN

Studio Stem
www.studiostem.nl
Mooi gestyleerde informatieve website over het verbeteren van de stem.

Your Presents Online
www.yourpresentsonline.com
In deze webwinkel zijn leuke cadeau artikelen online te koop.

pijlMEER PROJECTEN

INTERESSANT

In het nieuws

pijlLeuke workshop moodboards maken bij Schreuderhuizen

 

Innovatie

pijlWaarom Google+ toch interessant kan zijn

 

 

Sociale media / social web

pijlGebruik van Sociale Media voor Goede Doelen - Beth Kanter
pijlDe Twitterguide voor bedrijven

 

 

 

//
HOME OVER ONS DIENSTEN CONTACT LINKEDIN TWITTER