Welkom bij WebWork

Melding van onze netwerkleverancier:

 

Beste Relatie,

Vandaag heeft ons het nieuws bereikt dat onze glasvezelleverancier aanstaande zaterdag de glasvezelring van Breedband Regio Eindhoven (BRE) waar wij gebruik van maken, dient te verleggen. Tijdens dit onderhoud word de ring waar zowel onze primaire als fallback verbinding op is aangesloten geheel losgekoppeld en verlegd. Helaas kunnen wij hierdoor niet voorkomen dat de verbindingen in de richting van onze serverruimte voor enige duur wordt onderbroken. Tevens zal men hierbij direct nieuwe verbindingskasten in gebruik gaan nemen waarbij de apparatuur aan de straat beter is beveiligd tegen vandalistme, diefstal (van koper) en andere criminaliteit.

Monteurs van de firma Spitters zullen de werkzaamheden uitvoeren waarbij onze verbindingen met de hoogste prioriteit zullen worden hersteld. Wij hebben ons best gedaan men ervan te overtuigen dat dit onderhoud in de nachtelijke uren plaats dient te vinden, hiervoor is door de betrokken gemeentes (i.v.m. mogelijk overlast in de omgeving) geen toestemming afgegeven. Omdat juist tijdens de werkdagen de meeste activiteit over de lijnen gaat, is er door de leverancier voor gekozen om dit onderhoud aanstaande zaterdag, 10 december, tussen 12.00 en 18.00 uur te verrichten.

Naar verwachting zullen de werkzaamheden rondom onze verbindingen na 14 uur volledig zijn afgerond. Wij onderhouden een erg hecht contact met de monteurs van de firma Spitters en zullen tijdens het onderhoud klaar staan hun zoveel mogelijk te ondersteunen.

Deze zeer ongebruikelijke manier van onderhoud zal volgens de leverancier slechts voor een enkele keer plaatsvinden. Onze excuses voor al het mogelijke ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team ProXXio B.V.

Aankondiging werkzaamheden

RECENTE PROJECTEN

Studio Stem
www.studiostem.nl
Mooi gestyleerde informatieve website over het verbeteren van de stem.

Your Presents Online
www.yourpresentsonline.com
In deze webwinkel zijn leuke cadeau artikelen online te koop.

pijlMEER PROJECTEN

INTERESSANT

In het nieuws

pijlLeuke workshop moodboards maken bij Schreuderhuizen

 

Innovatie

pijlWaarom Google+ toch interessant kan zijn

 

 

Sociale media / social web

pijlGebruik van Sociale Media voor Goede Doelen - Beth Kanter
pijlDe Twitterguide voor bedrijven

 

 

 

//
HOME OVER ONS DIENSTEN CONTACT LINKEDIN TWITTER